Arbetsorder och arbetsrapportering

Med chronox anpassningsbara system för arbetsorder får du bra koll på orderhanteringen, från uppläggning av arbetsorder till fakturaunderlag.

Skapa konto eller ring 031 - 15 40 25

Chronox Arbetsorder Enkelt - Effektivt - Samordnat

Anpassat efter er verksamhet. Eftersom många företag har olika behov är systemet utvecklat för att kunna skapa arbetsordrar som tillgodoser dessa. Arbetsordrarna innehåller endast den information som ni vill ha med så det passar ert företags verksamhet.

Vid uppstart av tjänsten ingår gratis konsultation av er arbetsrapport för att ni ska kunna förbättra er rapport så mycket som möjligt. För er som inte har någon arbetsrapport tar vi fram en passande arbetsrapport till er från våra mallar.

Några av de branscher vi har hjälpt

Vi har hjälpt företag inom de flesta branscher.

El

VVS

Hål/Riv

Mur & Puts

Bygg

Vill ni veta mer ? Ring oss eller skapa ett prova på konto.

Skapa konto 031 - 15 40 25

Reportage om Chronox arbetsorder

Tidningen Professionell demolering gjorde ett reportage om oss att vi med Janne månson på Håltagningsentreprenörerna tog fram systemet speciellt anpassade för håltagare och rivare.

Janne Månsson framhåller att en fördel med Chronox är att det kan anpassas så att det passar varje användare.

"När vi var med och tog fram systemet utformade vi det så det passade vår verksamhet perfekt. Men det är ju inte säkert att alla jobbar som oss. Därför har Chronox gjorts väldigt flexibelt för att passa alla typer av företag"

Läs hela artikeln