Om
Chronox

Välkommen till Chronox

Chronox har funnits sedan 2012, det gör oss till en av de tjänster som har funnits längst på marknaden med att leverera tidrapporteringstjänster. Med vårt anpassningsbara system levererar vi det kunden vill ha.

Kontaktpersoner

Det är vi som svarar i telefon när ni ringer oss.

Linda Davidsson på chronox
Linda Davidsson
Säljare/Kundansvarig
Tel: 031-154025
Mail: linda@chronox.se
Daniel Gustavsson på chronox
Daniel Gustavsson
Produktansvarig
Tel: 031-154025
Mail: daniel@chronox.se

Sommaren 2011

Bolaget startade 2011 som en del av Profundis och utvecklades 2021 till ett eget aktiebolag. Vi fokuserar på att erbjuda enkla och effektiva tidrapporteringssystem, för alla branscher. Det som verkligen utmärker Chronox är vår dedikation till att förstå och hjälpa våra kunder personligen. Varje kund är unik med liknande utmaningar men olika tekniska problem att lösa. Vi tror på att vara mer än bara lösare av behov och önskemål, vi strävar efter att vara en resurs på alla sätt. Daniel, vår systemansvarige, har en bakgrund som elektriker och programmerare, vilket ger oss en djup förståelse för branschen. Chronox föddes ur behovet hos en kund till Profundis, och vi insåg att det fanns en stark efterfrågan på ett enkelt tidrapporteringssystem, särskilt med en app.

Chronox strävar efter att erbjuda enkla och effektiva tidrapporteringssystem. Vårt engagemang ligger i att förstå och personligen hjälpa våra kunder med deras unika tekniska utmaningar. Dessutom arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor genom att digitalisera tidrapporter och personalliggare. Genom att byta ut gamla pappersbaserade tidrapporter mot digitala bidrar vi till en mer miljövänlig praxis, men även använda miljömärkt el för våra servrar.

Chronox namnet

Namnet kom vi på utefter den grekiska mytoligin där Chronos är en personifiering av tiden. Inte att förväxla med den grymma Cronus eller Kronos