Digital
tidrapportering

Digital tidrapportering är enkel att använda och effektiviserar både löneadministration och fakturering. Chronox tidrapporteringssystem är ett anpassningsbart system som passar alla typer av företag.

Testa gratis!

Prova gratis 1 månad.

Skapa prova på konto
chronox tidrapporterings timglas

Tidrapportering

Tidrapportering, arbetsorder och personalliggare. Här får ni en digital helhetslösning som effektiviserar arbetsdagen. Ordning och reda på tider, personal och arbetstimmar. Det låter väl bra.

  • Du sparar tid
  • Det är lönsamt
  • Tidrapportering i app
Kontakta oss

Tidrapportering i app

Det spelar ingen roll om du jobbar ute på fältet eller på kontoret. Det är lika enkelt och smidigt att registrera arbetstiden och ha koll på arbetade timmar från mobilen, datorn eller surfplattan. Allt från frånvaro, övertid, milersättning, projekt och fakturaunderlag är samlat på ett och samma ställe. Du kan ladda ner appen från Google play eller Appstore.

Varför ska man tidrapportera?

Det finns flera anledningar, men några är lönehantering och faktureringsunderlag. Med tidrapportering underlättas lönehanteringen avsevärt. Anställda kan med lätthet rapportera in sin arbetstid, frånvaro, sjukdagar och övertid. Sedan är det enkelt att exportera underlaget till ditt lönesystem.

Faktureringsunderlaget blir enklare att skapa efter att all tid är inrapporterad och attesterad. Du kan också enkelt skapa projekt så att du samlar all rapportering till varje specifik kund. Faktureringen blir på så sätt ännu enklare.

Hur skriver man en tidrapport?

Du kan enkelt i appen registrera arbetad tid, frånvaro, men även rapportera bilanvändning baserat på mil eller om du tagit allmänt färdmedel. Det finns också plats för notering på arbetat pass om du behöver rapportera in något särskilt.

Rapporterad arbetstid summeras automatiskt för både dag och månad, medan arbetad tid, mertid, enkel & kvalificerad arbetstid, samt frånvarotid summeras per månad.

Hur ser en tidrapport ut?

En tidrapportering ger en översikt på dina arbetade timmar, frånvaro, övertid, milersättning, projekt och fakturaunderlag. Allt är samlat på ett och samma ställe. Underlaget anpassas efter om du ser din tidrapportering som du själv lämnat eller om du har ett övergripande administrativt ansvar.

Genom den sparade historiken i tidrapporteringssystemet kan analyser göras av underlaget för att avsätta rätt tid och personalstyrka för kommande projekt