Elektronisk personalliggare för byggbranschen!

Det är krav på personalliggare i byggbranschen.

Vi har en enkel och prisvärd lösning för ditt företag och dina underentreprenörer.

Skapa konto eller ring oss på 031 - 15 40 25

Vårat system

Systemet för personalliggare består av centralenhet och mobilapp. Administrationen kan skötas från dator, surfplatta eller mobiltelefon.

  • Enkel administration i webbläsaren. På datorn, surfplattan eller mobiltelefonen.
  • Centralenheten är en surfplatta där personalen kan checka in och ut.
  • Mobilapp. Personalen kan även välja att checka in och ut från sina mobiltelefoner.

Enkel personalligare utan ID06

Byggherre och underentreprenörer

Vid delad entreprenad bjuds underentreprenörer in att registrera sina anställda. Som byggherre kan du välja att själv ansvara för personalliggaren eller dela ansvar med dina underentreprenörer.

Centralenhet och mobilapp

Personalen på arbetsplatsen checkar in via en centralenhet eller mobilappen.

Centralenheten består av en surfplatta som placeras i ett gemensamt utrymme, tex en bod eller ett omklädningsrum. Här kan personal checka in/ ut och även registrera sina uppgifter om det är första gånger de anländer.

Mobilappen finns i personalens mobiltelefon och visar de arbetsplatser som personen är inlagd på. Personalen checkar in/ ut med ett knapptryck. Med behörighet som platschef kan man även direkt i mobilappen visa en överblicksbild och aktivitetsloggen eller checka in/ ut andra arbetare.

Vill ni veta mer ? Ring oss eller skapa en gratis testliggare.

Skapa konto 031 - 15 40 25

Enkel administration

Chronox system är webbaserat och en ny personalliggare skapas i ert konto inför byggstart. Du kan bjuda in underentreprenörer och tilldela dem ett konto i personalliggaren där de själva kan ansvara för att registrera sina anställda.

Välj vilka personer som ska ges tillgång till behörighet som platschef så de kan visa personalliggaren och checka in och ut andra arbetare via sin mobiltelefon. Ögonblicksbild över vem som är incheckad på arbetsplatsen och logg finns alltid tillgängligt med ett knapptryck.

Skatteverkets krav på personalliggare

Byggherren har ansvaret för att anmäla byggstart till skatteverket och tillhandahålla utrustning så att alla företag och personer som vistas på byggarbetsplatsen kan föras in i en personalliggare som hålls tillgänglig vid kontroll av skatteverket.

Personalliggaren ska efter avslutat byggprojekt arkiveras i 2 år. Vi på Chronox har koll på alla skattemyndighetens regler för personalliggare i byggbranchsen och hjälper er att komma igång med hjälp av våra system.